Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

OSKAR LINNROS - TURNÉPREMIÄR!

Område: Gävle
Arena/Plats: Gävle Konserthus
Kategori: Konsert

Från 275 SEK

I höst åker Oskar Linnros på turné. Turnépremiären är i Gävle Konserthus den 3 november.

Oskar Linnros har varit en del av vår musikscen i över ett decennium och ses numera som en nyckelspelare i utvecklingen av svensk popmusik. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet Vilja Bli som kom 2010 startade han den våg av euforisk soul på svenska som kom efter, och med den mångbottnade, platinasäljande uppföljaren Klappar och Slag från 2013 ritade han återigen om kartan för svensk musik.

Nyligen presenterade Oskar Linnros Väntar – hans första egna släpp på fyra år. Väntar är det första i raden av släpp under det kommande året och är en samling låtar om gränslöshet, om att övervinna rädslan för nyhetssändningarnas katastrofer och att hitta en plats i en stängd värld. Vi hör en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier.

Sommaren 2017 åker Oskar Linnros på sin första turné på tre år. Den nio stopp långa resan inleds på Uddevalla Solid Sound den 17 juni, kröns på Way Out West den 12 augusti och avslutas stort den första helgen i september med spelning på hemmaplan, på Popaganda i Stockholm.

– Jag märker att de gamla låtarna fortsatt tala till folk medan jag varit tyst. Men efter att de nya låtarna släppts har jag märkt att jag kommit närmare de som lyssnar, som att jag äntligen nått fram. Nu väntar jag bara på att få mötas på riktigt, sjunga se folk i ögonen.

Röster om Väntar:

"Bäst... ett lysande modernt stycke soulpop om tillit i relationer." (Bäst, Aftonbladet)
"...det är sensuellt och sexigt med lätt hand och håller rena rama Prince-klassen" (GeGeGe, GP)

"Att skriva något som ens kan röra sig i närheten av det mästerverket (Den blomstertid nu kommer, anno 1695) utan att falla i bitar är svårt, på gränsen till omöjligt, men Oskar Linnros fixar det"
(Psalm för skolgårdar, Jan Gradvall, Di)

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 29-172900
Kontaktperson
Mikael Forsblom
E-post
mikael.forsblom@gavle.se
Åldersgräns
13

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Rökfritt

Länkar

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter