Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Torsåkers Bluegrassfestival

Område: Hofors
Arena/Plats: Tors Loge
Kategori: Musik & Underhållning
Datum: Fredag 6 jul 2018

Från 120 sek

Bluegrass i svensk tappning har sitt starkaste fäste i Torsåker i västra Gästrikland. Här får bergen på eftermiddagarna en blåaktig ton – ett eget Blue Ridge Mountain. Välkommen till Torsåkers bluegrassfestival den 6-8 juli

Torsåkers Bluegrassfestival är Sveriges största bluegrassfestival och har som mål att presentera den bästa bluegrassen Sverige kan erbjuda. Vi brukar också kunna erbjuda någon internationell akt så gott som varje år. Precis som det brukar vara på bluegrassfestivaler slår publiken ner sina medhavda tältstolar på lagom avstånd från scenen och njuter av musik av hög klass, folklivet och den svenska sommaren.

Vi kommer som vanligt att ha en blandning av svenska och utländska band som dels representerar en så stor musikalisk variation som möjligt, dels visar upp en blandning av kända och mindre kända akter.
Vi startar festivalen fredagkväll på logens intima innescen där det kommer att blandas nytt och gammalt. Lördag kör vi båda scenerna och som vanligt litar vi på att vädrets makter är med oss.

Med scen både utomhus och inomhus kan vi försäkra att festivalen inte är beroende av vädret, även om solen alltid verkar skina just på festivalen. Mat, dryck och musik finns alltid på festivalområdet och vi jobbar för att fler försäljare av instrument och tillbehör också ska finnas på plats. Den riktigt intresserade kommer redan på fredagen för att delta eller bara lyssna på de spontana jammen som uppstår under björkarna i sommarnattens ljus.

Ta också tillfället i akt att prova ett bra instrument eller köp tillbehör till dina egna. Det kommer att finnas försäljning av instrument, tillbehör och instrumentmakare på festivalen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Jul
Fredag 6 jul 2018 19:00 - 11:00 Tors Loge

Snabbfakta

Prisinformation
FREDAG: 120 KRONOR LÖRDAG: 240 KRONOR UNGDOM MELLAN 15 OCH 18 PÅ LÖRDAG: 100 KRONOR BARN UNDER 15 FRITT INTRÄDE

Kontaktinformation

Kontaktperson
Torsåkers Bluegrassfestival
E-post
torsaker@gmail.com

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Barnvänligt  

Länkar

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter