Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Björn Skifs - Bitar ur mitt liv

Område: Sandviken
Arena/Plats: Göransson Arena
Kategori: Show
Datum: Fredag 19 okt 2018 - lördag 20 okt 2018

Från 595 SEK

Biljetterna till showen om Björn Skifs mer än 50-åriga karriär gick åt snabbt till de två sensommardatumen på Solliden, Skansen. Nu är det klart att Björn Skifs tar sin föreställning ”Bitar ur mitt liv” på stor Sverigeturné i höst.

Dörrarna öppnas 18.00 (17.30 för middagsgäster)

– En av de vanligaste frågorna jag får från min publik är: ”När kommer du hit?”. Nu kan jag äntligen svara: ”Snart!”. I höst tar vi nya showen till 12 städer från Helsingborg till Luleå, berättar Björn Skifs.

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar Skifs även med publiken på en musikalisk tidsresa, live på scen. Hösten 2018 turnerar Björn Skifs med nya föreställningen ”Bitar ur mitt liv”.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, säger Björn Skifs det ser jag fram emot.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

Missa inte chansen att se och höra en av landets absolut mest folkkära artister när han ser tillbaka på en fantastisk karriär som berört så många.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Okt
Fredag 19 okt 2018 19:30 - 21:30 Göransson Arena
20 Okt
Lördag 20 okt 2018 19:30 - 21:30 Göransson Arena

Snabbfakta

Prisinformation
BILJETTPRISER Parkett A (främre sektion på golvet framför scenen) 795 kr Parkett B (mittensektion på golvet framför scenen) 695 kr Parkett C (bakre sektion på golvet framför scenen) 595 kr Läktare 695 kr Biljettpriserna är inklusive serviceavgift. Barn under 13 år endast i målsmans sällskap. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån ljudnivån.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 26-241381
Kontaktperson
Göransson Arena

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Rökfritt

Länkar


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter