Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Christmas Spectacular

Område: Gävle
Arena/Plats: Gasklockorna
Kategori: Evenemang, Musik & Underhållning, Show
Datum: Fredag 30 nov 2018 - lördag 15 dec 2018
495-995

Från 495 SEK

Förbered dig på Gävles STÖRSTA julshow och låt dig mötas av kärlek, vemod och extas. Ta med vännen, familjen eller kärleken till Gasklockorna i Gävle. Detta är föreställningen ni sent kommer glömma! Christmas Spectacular är föreställningen för dig som vill uppleva julens alla sinnesstämningar – allt från det vintriga vemodet till den glamorösa glädjen! När dörrarna slår upp till står du inför ett spektakulärt vinterlandskap. Du bjuds på en sprakande underhållning som både vidrör dina sinnen och lockar till häpnad. Christmas Spectacular tar dig på en julresa du sent kommer glömma!

Kvällen börjar direkt när du tar första steget in från kylan. Här står en vinterupplevelse utanför det vanliga i centrum. Vi tar med dig på en resa i ett landskap som överraskar dina sinnen. Förundran över den frostiga inredningen och varma stämningen i middagssalongen kommer vara en känsla som följer med under hela kvällen.

Efter att ha tilldelats ett bord följer en färgstark, magisk trerättersmiddag i vinterns smaker. När middagen är klar och humöret på topp bjuds du in till vårt fortsatt sprakande vinterland i Retorten. Gävles största julshow är en 90 minuters sprakande upplevelse. Efter showen kan du och ditt sällskap stanna kvar i Retorten för att sedan fortsätta ut i vinternatten.

Kvällens hålltider:
18.00 öppnar dörrarna till Restaurangen.
18.15 serveras trerätters middagen.
20.15 är middagen slut och mgästerna bjuds in till Retorten. Dörrarna öppnas till Retorten för showpubliken.
21.00 startar Gävles största julshow.
22.30 slutar Gävles största julshow men du och ditt sällskap kan stanna kvar och ta en sista drink.
23.30 stänger Retorten och du tar dig ut i vinternatten.

Act & Art är ett modernt och kvalitativt företag inom upplevelser med sitt fäste i Gävle. Våra föreställningar inom musikal, show och komedi är spektakulära och överraskande. Vi producerar både nyskrivet och redan kända verk men gemensamt är att de speglar samhället på ett underhållande sätt. Teman som HBTQ och genus är vanligt förekommande i våra produktioner. Föreställningarna produceras på scener i Gävle eller på turné.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Nov
Fredag 30 nov 2018 18:00 - 23:30 Gasklockorna
1 Dec
Lördag 1 dec 2018 18:00 - 23:30 Gasklockorna
6 Dec
Torsdag 6 dec 2018 18:00 - 23:30 Gasklockorna
7 Dec
Fredag 7 dec 2018 18:00 - 23:30 Gasklockorna

Snabbfakta

Prisinformation
Boka Dinner Spectacular (middag och show) för 995 kronor Efter att ha tilldelats ett bord i restaurangen följer en färgstark, magisk trerättersmiddag i vinterns smaker. När middagen är klar och humöret på topp förs du in till vårt fortsatt sprakande vinterland där du blir placerad på läktare eller parkett för att se showen. Boka Christmas Spectacular (endast show) för 495 kronor När dörrarna slås upp står du inför ett spektakulärt vinterlandskap. Du bjuds på en sprakande underhållning som både vidrör dina sinnen och lockar till häpnad. Biljetten gäller på parkett eller läktare.

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 771-47 70 70
Mobilnummer
+46 733305939
Arrangör e-post
info@act-art.se
Kontaktperson
Magnus Carlsson
E-post
magnus.carlsson@act-art.se
Åldersgräns
7

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Allergianpassat  

Länkar


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter